contact: +40 734 660 673

DE CE SA FII EXPOZANT?

expozant targ Metal Show

Metal Show – Expozitie Internationala in Bucuresti

Metal Show este evenimantul numarul 1 din Romania care prezinta produsele, echipamentele si tehnologiile de ultim moment pentru industria de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii.

Metal Show doreste sa imbunatateasca an de an livrarea unei audiente de calitate, factori de decizie in procesul de cumparare si ofera expozantilor sansa de a incheia contracte importante cu potentiali parteneri interni sau externi.

Prezenta la Metal Show va da sansa de a fi alaturi de cele mai importante companii din domeniu si de a va conecta cu specialisti din industria de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii.

Astfel ca, oricare ar fi scopul prezenti dumneavoastra la targ – demonstratii ale echipamentelor, aplicatiilor si tehnologiilor, prezentare si lansare de produse noi, cresterea brand awareness-ului, dezvoltarea portofoliului de clienti, incheierea unor parteneriate sau a unor contracte de vanzare, Metal Show 2017 este targul unde puteti atinge aceste obiective.

Fii prezent la Metal Show 2017, cea mai mare platforma de business din domeniul prelucrarii metalelor din Romania, si conecteaza-te cu industria!

Contacteaza directorul de proiect, Anca Dinu, la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numarul de telefon 0734.660.673

Parteneri Metal Show

Despre noi

Echipa noastra are cea mai bogata experienta in domeniul organizarii de targuri, expozitii si evenimente industriale.

Date eveniment:

Metal Show 2017
17 - 20 mai 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Metal Show 2017

Devino expozant
Informatii expozanti
Program vizitare

Stai conectat cu:

       

Contact

Pentru informații generale despre eveniment / expo / targ, inclusiv înregistrare, vă rugăm să ne contactați la:
  +40.734.660.673
  +40.21.321.60.35