contact: +40 734 660 673

AUDIENTA TARGETATA

 

audienta-expo-metalshow

Metal Show 2016 a fost cel mai dinamic eveniment al anului in industria de prelucrare a metalului, sudurii si roboticii. Timp de 4 zile participantii la targ au beneficiat de o audienta targetata si de calitate – specialisti din industria auto, constructii, prelucrari metalice, electrotehnica si automatizari si alte domenii industriale.

Editia din 2017 va beneficia in continuare de instrumentele care au facut posibila atragerea unui numar mare de specialisti:

 

 

Visitors Call Center

Promovam evenimentul si atragem vizitatori specialisti la standurile dvs. pe toate canalele de comunicare disponibile: Call Center, Campanii de marketing (publicitate online, radio-TV, newsletter)

► Peste 3.000 de specialisti vor fi invitati la targ de catre o echipa specializata de call center – specialisti din industria de prelucrearea metalelor si persoane din top managementul principalelor firme vizate din industriile conexe – directori generali, CEO, directori achizitie si directori de productie.
►Salonul de prelucrari metalice

Am adus in premiera in cadrul unui targ de profil fata in fata firmele importatoare si distribuitoare de echipamente, tehnologii si aplicatii pentru prelucrarea metalelor, scule de precizie, sudura si software industrial si principalele companii care realizeaza operatiuni de prelucrari ale metalelor, confectii metalice, producatorii de produse finite obtinute prin prelucrari mecanice.

Evenimentele Metal Show

► Seminarii, conferinte, prezentari si workshop-uri sustinute de speakeri romani si straini ai firmelor participante care se vor desfasura in perioada Metal Show in Work-shop & Training Area.

Programul Discount Exclusiv

Metal Show foloseste actiunea de promovare “Discount Exclusiv” care are rolul de a creste interesul publicului pentru vizitarea targului si de a contracta si achizitiona la fata locului produse si servicii de interes.
► Pe perioada celor 4 zile expozantii vor acorda discounturi exclusive, valabile numai pe perioada targului.
► Discounturile vor fi mediatizate inainte de deschiderea manifestarii prin newslettere, site-ul www.metalshow.ro si, la fata locului, prin brosuri distribuite la intrarea in expozitie.

Parteneri Metal Show

Despre noi

Echipa noastra are cea mai bogata experienta in domeniul organizarii de targuri, expozitii si evenimente industriale.

Date eveniment:

Metal Show 2017
17 - 20 mai 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Metal Show 2017

Devino expozant
Informatii expozanti
Program vizitare

Stai conectat cu:

       

Contact

Pentru informații generale despre eveniment / expo / targ, inclusiv înregistrare, vă rugăm să ne contactați la:
  +40.734.660.673
  +40.21.321.60.35