contact: +40 734 660 673

News

CMM Laser

Daca va ganditi ca tuburile de otel nu pot fi indoite dupa cum doriti decat cu ajutorul unei masini de indoit, compania italiana CMM Laser va poate contrazice oricand. Echipamentele de taiere cu tehnologie laser sunt mult mai rapide, foarte eficiente, mai curate si mult mai silentioase. Iata cum functioneaza:

CM METAL Trading SRL

Daca lucrezi in domeniul sudurii, cu siguranta vrei sa fii la curent cu cele mai noi echipamente si instalatii aparute pe piata din Romania. Pe o parte din ele le vei putea vedea la METAL SHOW 2017, cel mai important eveniment al anului in domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii din Romania, in standul CM METAL Trading SRL.

Grupul ROMET, unul dintre marii producatori de confectii metalice si piese turnate din Romania, va expune la METAL SHOW 2017, cel mai important eveniment al anului in domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii din Romania, o parte din noile sale produse.

Compania META Vestiare SRL, filiala din Romania a unui grup de firme cu o experienta de peste 20 de ani, va fi prezenta la METAL SHOW 2017 - cel mai important eveniment al anului in domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii din Romania, cu produse din domeniul mobilierului si al vestiarelor metalice.

Grupul francez Air Liquide Welding, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata mondiala a sudarii si taierii (reprezentat in Romania prin Ductil SA Buzau), a lansat SIRIOCOPT, noul echipament ergonomic si inovativ de taiere si sudura autogena.

Asociatia de Sudura din Romania (ASR) organizeaza anul acesta o noua serie de cursuri de formare pentru obtinerea diplomei de inginer sudor international/european, tehnolog sudor international/european sau specialist sudor international/european.

Producatorul auto american Ford instaleaza 190 de noi roboti multifunctionali la uzina de automobile din Craiova, care vor fi utilizati pentru fabricarea modelului Ford EcoSport, incepand cu a doua jumatate a anului.

Jarex Filtertechnik, unul dintre cei mai importanti furnizori de filtre hidraulice din Romania, a instalat recent un sistem de aspirare si filtrare fum sudura pentru un robot industrial, care s-a dovedit a fi extrem de eficient.

Baykal Machinery, lider in domeniul productiei de echipamente pentru prelucrarea metalelor, a lansat prima masina de indoire si taiere complet automata din lume, construita dupa un design propriu.

Proma Machinery, unic distribuitor in Romania al produselor din gama de scule profesionale Worx Professional si reprezentant national al unor furnizori internationali de renume, comercializeaza fierastraie Pilous de inalta performanta, produse in Cehia.

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a lansat apelul de proiecte destinat IMM-urilor pentru o finantare de pana la 1 milion de euro.

Constructorul german de automobile Volkswagen a pus in functiune o linie de presa cu obturare bazata pe tehnologieTwinServo de la Schuler, care inlocuieste trei utilaje mai vechi, scrie metalworkingworldmagazine.com.

Pentru a eficientiza procesul de fabricare aditiva (Additive Manufacturing – AM), constructorul german de sisteme laser TRUMPF si furnizorul de sisteme de inginerie Siemens au incheiat un parteneriat care va avea ca scop industrializarea tehnologiei de

Cele doua mari teme ale anului 2017 abordate de specialistii internationali din domeniul prelucrarii metalelor vor fi noua revolutie industriala (asa-numita „industrie 4.0”) si tehnologiile de fabricare aditiva (Additive Manufacturing – AM).

Parteneri Metal Show

Despre noi

Echipa noastra are cea mai bogata experienta in domeniul organizarii de targuri, expozitii si evenimente industriale.

Date eveniment:

Metal Show 2017
17 - 20 mai 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Metal Show 2017

Devino expozant
Informatii expozanti
Program vizitare

Stai conectat cu:

       

Contact

Pentru informații generale despre eveniment / expo / targ, inclusiv înregistrare, vă rugăm să ne contactați la:
  +40.734.660.673
  +40.21.321.60.35