contact: +40 734 660 673

News

Joi, 19 Ianuarie 2017 08:11

Piata AM castiga tot mai mult teren in sectorul prelucrarii metalelor

Cele doua mari teme ale anului 2017 abordate de specialistii internationali din domeniul prelucrarii metalelor vor fi noua revolutie industriala (asa-numita „industrie 4.0”) si tehnologiile de fabricare aditiva (Additive Manufacturing – AM).

Un studiu recent arata ca fenomenul imprimarii 3D in operatiunile de productie din sectorul metalurgic este in continua crestere, drept pentru care „companiile ar face bine sa se adapteze la noile tehnologii de productie in domeniul ingineriei mecanice si sa fie la curent cu progresele sectoarelor specifice”, spune Carl Martin Welcker, comisarul general al EMO, cel mai mare targ international din sectorul metalurgic si al prelucrarii metalelor, care va avea loc anul acesta la Hanovra, in perioada 18-23 septembrie.

In opinia acestuia, noua tehnologie nu ar trebui sa fie vazuta in niciun caz ca un pericol pentru industria de masini-unelte, ci mai degraba ca o oportunitate. Toti producatorii ar trebui sa cunoasca noile tehnologii de fabricare aditiva si sa-si modifice capacitatile de productie in functie de acestea si de nevoile clientilor, adauga Welcker.

Datorita interesului crescut pentru tehnologiile AM in sectorul metalurgic, targul EMO Hanovra 2017 va include patru noi sectoare: sisteme si masini, materiale, sisteme suplimentare, componente si servicii pentru procesele de aditivare.

Parteneri Metal Show

Despre noi

Echipa noastra are cea mai bogata experienta in domeniul organizarii de targuri, expozitii si evenimente industriale.

Date eveniment:

Metal Show 2017
17 - 20 mai 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Metal Show 2017

Devino expozant
Informatii expozanti
Program vizitare

Stai conectat cu:

       

Contact

Pentru informații generale despre eveniment / expo / targ, inclusiv înregistrare, vă rugăm să ne contactați la:
  +40.734.660.673
  +40.21.321.60.35