contact: +40 734 660 673

News

Miercuri, 29 Martie 2017 07:47

In mai putin de doua luni poti vedea la METAL SHOW noile echipamente CM METAL Trading

CM METAL Trading SRL

Daca lucrezi in domeniul sudurii, cu siguranta vrei sa fii la curent cu cele mai noi echipamente si instalatii aparute pe piata din Romania. Pe o parte din ele le vei putea vedea la METAL SHOW 2017, cel mai important eveniment al anului in domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii din Romania, in standul CM METAL Trading SRL.

Compania va expune echipamente de sudare cu arc electric (manuale, automate si robotizate) din gama Accupocket, care ofera mobilitate nelimitata pentru sudori, astfel incat acestia pot face lucrari de montaj pe santiere, lucrari de sudare in locatii expuse sau chiar reparatii pe munte. Echipamentele Accupocket sunt produse de Fronius, Austria.

Echipamentele Accupocket

Alaturi de acestea, vei putea vedea o serie de sisteme portabile si CNC de taiere cu plasma si oxigaz produse de Koike, sisteme profesionale de taiere cu plasma Powermax45® XP (manuale si automatizate) produse de Hypertherm, sisteme CNC de taiere cu plasma produse de Swift-Cut, disponibile in trei dimensiuni, dar si echipamente de sudare MIG/MAG TPS/i - care beneficiaza de un procedeu legendar de sudare la rece Cold-Metal-Transfer.

CM METAL Trading SRL este reprezentanta in Romania a companiei austriece FRONIUS International GmbH, lider mondial in tehnologie si lider european de piata in tehnica sudarii cu arc electric.

Parteneri Metal Show

Despre noi

Echipa noastra are cea mai bogata experienta in domeniul organizarii de targuri, expozitii si evenimente industriale.

Date eveniment:

Metal Show 2017
17 - 20 mai 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Metal Show 2017

Devino expozant
Informatii expozanti
Program vizitare

Stai conectat cu:

       

Contact

Pentru informații generale despre eveniment / expo / targ, inclusiv înregistrare, vă rugăm să ne contactați la:
  +40.734.660.673
  +40.21.321.60.35