contact: +40 734 660 673

News

Joi, 19 Ianuarie 2017 08:13

Parteneriat TRUMPF-Siemens pentru simplificarea procesului de fabricare aditiva (AM)

Pentru a eficientiza procesul de fabricare aditiva (Additive Manufacturing – AM), constructorul german de sisteme laser TRUMPF si furnizorul de sisteme de inginerie Siemens au incheiat un parteneriat care va avea ca scop industrializarea tehnologiei de

Pentru a eficientiza procesul de fabricare aditiva (Additive Manufacturing – AM), constructorul german de sisteme laser TRUMPF si furnizorul de sisteme de inginerie Siemens au incheiat un parteneriat care va avea ca scop industrializarea tehnologiei de fuziune laser-metal si integrarea tehnologiilor AM in procesul de productie.

Cele doua companii intentioneaza sa dezvolte impreuna o solutie software pentru proiectarea si pregatirea pieselor AM din metal. Scopul este de a simplifica si integra procesul de obtinere a pulberii de metal cu ajutorul laserului in software-ul Siemens NX. „Solutia noastra va oferi clientilor un grad ridicat de fiabilitate al intregului proces de productie. Nu va mai fi nevoie de conversie de date, deoarece instrumentele de proiectare, simulare, imprimare 3D si programare a pieselor metalice sunt integrate intr-un singur sistem”, declara Tony Hemmelgarn, presedinte si CEO Siemens PLM Software.

In plus, parteneriatul va avea ca rezultat o interactiune optima intre masinile de productie si solutia software, astfel incat clientii pot merge mai departe cu modele optimizate pentru fabricarea aditiva, adauga reprezentantul Siemens.

Parteneri Metal Show

Despre noi

Echipa noastra are cea mai bogata experienta in domeniul organizarii de targuri, expozitii si evenimente industriale.

Date eveniment:

Metal Show 2017
17 - 20 mai 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Metal Show 2017

Devino expozant
Informatii expozanti
Program vizitare

Stai conectat cu:

       

Contact

Pentru informații generale despre eveniment / expo / targ, inclusiv înregistrare, vă rugăm să ne contactați la:
  +40.734.660.673
  +40.21.321.60.35