contact: +40 734 660 673

News

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017 08:47

Baykal lanseaza primul sistem automat de indoire si taiere din lume

Baykal Machinery, lider in domeniul productiei de echipamente pentru prelucrarea metalelor, a lansat prima masina de indoire si taiere complet automata din lume, construita dupa un design propriu.

Cu o suprafata de 26/60 de metri si o linie de debitare cuprinsa intre 2,5 metri si 14 metri, echipamentul reduce cu pana la 50% timpul de prelucrare, fara marja de eroare. Un alt avantaj al acestei linii de indoire si taiere este ca elimina cateva costuri: al fortei de munca (fiind complet automata) si despagubirile in caz de accident.

Sistemul de indoire si taiere complet automata realizat de Baykal Machinery este unic in lume si datorita acestor dimensiuni, declara directorul de brand al companiei, Murat Bayazit, precizand ca la ora actuala, toate sistemele existente necesita interventie manuala.

Noul echipament Baykal Machinery a ajuns deja in Qatar si va deveni operational in cateva luni, cand va fi utilizat la constructia celor sapte stadioane destinate Campionatului Mondial de Fotbal din 2022. Stadioanele vor fi construite in Al-Daayen, Al-Khor, Al-Rayyan, Al-Shamal, Al-Wakrah, Doha si Umm Slal, urmand ca dupa campionat sa fie demontate si trimise in tarile in curs de dezvoltare.

Fondata in 1950 de Hakki Baykal, Baykal Machinery – prezenta si in Romania - este un important producator si furnizor global de masini-unelte pentru prelucrarea metalelor. Compania este specializata in productia de prese hidraulice pentru indoit table, foarfeci hidraulice, masini de stantat CNC, sisteme CNC de taiere cu plasma, ghilotine mecanice, masini de indoit table prin pliere, masini CNC de stantat si masini de sudat.

Parteneri Metal Show

Despre noi

Echipa noastra are cea mai bogata experienta in domeniul organizarii de targuri, expozitii si evenimente industriale.

Date eveniment:

Metal Show 2017
17 - 20 mai 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Metal Show 2017

Devino expozant
Informatii expozanti
Program vizitare

Stai conectat cu:

       

Contact

Pentru informații generale despre eveniment / expo / targ, inclusiv înregistrare, vă rugăm să ne contactați la:
  +40.734.660.673
  +40.21.321.60.35