Business networking

Acasa » Expozanti » Business networking

 Business networking

Cea mai mare platforma de business din industria de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii

Metal Show este cea mai mare platforma de business din industria de prelucare a metalelor, sudurii si roboticii;

► Pe langa networking-ul pe care il puteti face la standul propriu, Metal Show va ofera si alt canal prin intermediul caruia puteti socializa cu potentialii clienti

Dinner Party-Let’s network – un eveniment de socializare și networking de amploare care va aduce impreuna producatorii, importatorii, distribuitorii si o parte din clientii finali din industria de prelucrare a metalelor. Estimat sa adune impreuna mai mult de 150 de participanti, „Dinner Party-Let’s network” va fi organizat intr-o locatie din Bucuresti care va fi anuntata in cursul lunii aprilie. Acces pe baza de invitatie.

Metal Show 2018 este cea mai mare expozitie internationala din Romania din domeniul prelucrarii metalelor, sudurii si roboticii.
Progresul in materie de solutii tehnologice ofera noi oportunitati de dezvoltare a business-ului, iar fiecare companie care activeaza in acest domeniu ar trebui sa fie la curent cu acestea.

Experimenteaza live cele mai recente tehnologii si echipamente aduse de companiile romanesti si straine la Metal Show, care iti vor deschide noi canale de business si te vor ajuta sa-ti dezvolti afacerea!

Revolution Slider Error: Slider with alias carusel 1 not found.
Maybe you mean: 'homepage' or 'slider-general' or 'slider-general6'
Revolution Slider Error: Slider with alias carusel 2 not found.
Maybe you mean: 'homepage' or 'slider-general' or 'slider-general6'
2017-10-20T09:25:38+00:00