De ce sa fii expozant

Acasa » Expozanti » De ce sa fii expozant

expozitie Metal Show - expozant

Metal Show – Expozitie internationala pentru tehnologii de prelucrare prin aschiere, prelucrarea tablelor, sudura si robotica

Metal Show este evenimentul numarul 1 din Romania care prezinta produsele, echipamentele si tehnologiile de ultim moment pentru industria de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii.

Metal Show doreste sa imbunatateasca an de an livrarea unei audiente de calitate, factori de decizie in procesul de cumparare si ofera expozantilor sansa de a incheia contracte importante cu potentiali parteneri interni sau externi.

Prezenta la Metal Show va da sansa de a fi alaturi de cele mai importante companii din domeniu si de a va conecta cu specialisti din industria de prelucrare a metalelor, sudurii si roboticii.

Astfel ca, oricare ar fi scopul prezenti dumneavoastra la targ – demonstratii ale echipamentelor, aplicatiilor si tehnologiilor, prezentare si lansare de produse noi, cresterea brand awareness-ului, dezvoltarea portofoliului de clienti, incheierea unor parteneriate sau a unor contracte de vanzare, Metal Show 2018 este targul unde puteti atinge aceste obiective.

Fiti prezent la Metal Show 2018, cea mai mare platforma de business din domeniul prelucrarii metalelor din Romania, si conectati-va cu industria!

Contacteaza directorul de proiect, Anca Dinu, la adresa de e-mail: anca.dinu@euroexpo.ro sau la numarul de telefon 0734.660.673

2018-03-27T13:16:53+00:00